“Семейни констелации – възможни решения за подобряване на живота ни” с водещ Херман Радлер

“Семейни констелации – възможни решения
за подобряване на живота ни ”
24 и 25 април 2019 г., гр. София

Много често проблемите, които срещаме в настоящето са резултат от събития, които са се случили в нашата семейна история. Дълбоката ни свързаност с другите членове на семейството дава голямо отражение върху нашето настояще. За да преодолеем своите проблеми и да градим нашето настояще, освободени от неразбирането на миналото, е важно да участваме в създаването на собствената си семейна констелация, като с помощта на водещия терапевт, намерим мястото си в нея. Методът е доказал своя положителен ефект върху живота на много хора в целия свят. През годините той се е усъвършенствал и е доразвиван, за да бъде усилена неговата терапевтична сила.
В рамките на два дни, в група за собствен опит, виенски терапевт ви предлага да участвате в десет терапевтични сесии.

Констелатор – Херман Радлер:
Психодрама-терапевт, завършил Австрийската академия по психодрама и Университета „Зигмунд Фройд” във Виена. Специализирал психотерапия на трамвата в института по психотравматология в Хамбург. Притежава дългогодишен опит в практическата работа с деца и възрастни с различни житейски проблеми. Използва успешно в практиката си метода на семейните констелации, като му придава собствено разбиране и облик.
От 2011 г. преподава в Университета по приложни науки във Виена (University of Applied Science FH Campus Wien).

Цени: Ранна регистрация – до 5 април – 170 лв. на участник
Късна регистрация – от 5 до 20 април – 200 лв.
Специална оферта за членове на ФИЦЕ-България, сключилите договори за супервизии и обучения, както и при повече от трима участници от организация – 140 лв. на участник.
Цената включва: участие в седем групови сесии с продължителност по 90 минути и кафе-паузи
Записване – С попълнена регистрационна форма, изпратена на office@fice-bulgaria.org